SHEMALE Agnès,
dé lieve en deftige Vlaamse shemale
Privé-ontvangst en Escort
Zaventem (kort bij de luchthaven van Brussel), België
+32 (484) 557.987

Een ontmoeting met Agnès is meer dan een gemene date

Waarom Agnès uit honderden shemales kiezen ?

Geen zever, geen poeha, wel een leuke tijd, u en ik

Ik doe u maar één belofte: na 10 minuten met mij bent u absoluut op uw gemak en u geniet echt van de tijd samen want ik verwen u met enthousiasme en absoluut niet terughoudend.

SHEMALE Agnès

Professioneel tot in de puntjes

Diensten aan volwassenen verlenen, betekent niet onachtzaam zijn. Ik probeer altijd om professioneel te zijn en tijdens de hele relatie met de klant zorg ik voor details: van een duideljke afspraak over de verwachte prestatie tot het ter beschikkinhg stellen van een propere badkamer na de ontmoeting

Ik werk zefstandig

Deze activiteit doe ik graag: ik hou ervan om seks te hebben en mensen uit verschillende milieus te ontmoeten.

Deze activiteit is een bewuste en vrije keuze van mij. Ik werk zelfstandig en de mensen die ik ontmoet zijn mijn genodigden en ik doe al wat mogelijk is om ze tevreden te stellen en vaste bezoekers te maken.

Tactvol en ontwikkeld

Ik ben niet alleen lief en goed in bed, maar ook professioneel: uiterste discretie en tact, stiptheid, nakomen van de afspraken...

Ik ben een Vlaamse ontwikkelde en hogeropgeleide shemale en ik spreek vlot Nederlands, Frans en Engels. Met mij kunt ook een gesprek over tal van onderwerpen hebben.

Ik ben een zachte en rustige persoon met een luisterende oor.

Een aangeboren tweeslachtigheid en een vrouwelijke libido

De meeste transseksuelen zijn mannen die tot vrouw omgebouwd zijn. Bij mij is de tweeslachtigheid grotendeels aangeboren: toen ik puber was, kreeg ik borsten maar noch een "Adam's appel" noch baard, en de toon van mijn stem bleef hoog.

Ook is mijn libido vrouwelijk (zacht karakter, geen agressiviteit) en dat is opvallend tijdens een date met mij. En dit allemaal maakt een aanzienlijk verschil uit.

Een zacht en vrouwelijk lijf, absoluut siliconenvrij

Ik ben een uiterst vrouwelijke shemale (1m69 groot), met mooie ronde billen, echte borsten en billen (absoluut SILICONENVRIJ), een fluweelzachte huid van top to teen onthaard.
Ik ben een heel verzorgde persoon en hygiëne hou ik hoog in het vaandel.

Een afspraak van hogere kwaliteit

U mag een date van hoge kwaliteit verwachten met al de aandacht die u verdient. Ik heb nooit haast om een date rond te maken. De tijd dat we samen zijn, is alleen van u..

Discretie

Ik zal u NOOIT bellen, tenzij expliciet anders afgesproken. Ik praat nooit met iemand anders over wat gezegd or gedaan werd tijdens een ontmoeting.

Ik ontvang u privé bij mij thuis, in alle discretie in een individueel huis gelegen in een riante buurt (geen appartement, geen club, geen andere meisjes aanwezig...).

Als ik me naar de plaats van de date begeef, -tenzij anders afgesproken-, draag ik stadskledij opdat niemand zou kunnen zeggen dat ik geen biologische vrouw ben of dat ik bijzondere diensten verleen. Tenzij anders expliciet door u gevraagd, parkeer ik nooit vóór uw huis.

Als ik tot bij u aankom (appartement, huis...) bel ik op uw mobiel om te vragen of u vrij bent en ik kom discreet binnen.

Als de date in een hotel plaatsgrijpt, vraag ik aan de receptie om uw kamer op te bellen en ik vraag de toestemmining om ernaartoe te gaan. U mag me ook in de lobby verwelkomen

♣ ♣